Museumrondvaart door het Land van Water en Stoom

Tijdens de Nationale Molen-en Gemalendagen op 12 en 13 mei biedt het museum een Water & Stoom-arrangement aan voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Voor slechts € 12,50 voor volwassenen en € 10,- voor jongeren tot 18 jaar kunnen bezoekers deze dagen het museum bezoeken en een vaartocht. Deze duurt 1 uur en een kwartier en gaat door het gebied tussen Medemblik, Opperdoes, Onderdijk, Oostwoud en Wervershoof.

Een voorouder van schipper Rob Smak was molenaar van de 24 molens die de polder droogmaalden voordat het stoomgemaal in gebruik genomen werd.

Zowel op zaterdag als zondag vertrekken er vanaf het museum rondvaarten om 13.00  en 14.30 uur. Per vaartocht kunnen maximaal 20 passagiers mee.

Reserveren is gewenst op 0227-544732 of per e-mail communicatie@stoommachinemuseum.nl Indien er nog plaatsen over zijn kunnen bezoekers ter plekke een combinatiekaartje kopen.