Paaseieren zoeken tussen de stoommachines

De lente is in aantocht. Ontwaken de lentekriebels ook bij jou? Kom dan in het Paasweekend paaseieren zoeken bij het Stoommachinemuseum. De paaseieren liggen op eerste en tweede paasdag verstopt tussen de sissende stoommachines, wie weet vind jij het Gouden ei! Dan ligt er een leuke prijs voor je klaar. Natuurlijk liggen er nog veel meer eieren verstopt. Ga je mee op zoek naar paaseieren in allerlei kleuren en dat ene gouden ei?

Stoomcursus

In de week na Pasen blijft het museum onder stoom en worden onze vrijwilligers weer opgeleid tot machinisten en stokers. Bent u geïnteresseerd, dan bestaat de mogelijkheid om een inkijkje te krijgen hoe de ketel gestookt wordt en hoe de stoommachines in werking gezet worden. Wie weet raakt u zó enthousiast, dat u zich opgeeft om vrijwilliger te worden bij het museum en zelf ooit deze opleiding volgt!