Weekagenda maandag 17 juli t/m zondag 23 juli

Maandag 17 juli: Het museum is open. De machines draaien op stoom. Zo tegen 9u30 begint de stoker het vuur op te stoken. Hoeveel uren moet je werken om een model van een stoommachine te bouwen?

Dinsdag 18 juli: Het museum is open. De machines draaien op stoom. Draait de boor van je puzzeltocht de goeie kant op?

Woensdag 19 juli: Het museum is open. De machines draaien op stoom. Hoeveel paardekrachten is de grote Stork?

Donderdag 20 juli: Het museum is open. De machines draaien op stoom. Op de baggermolen wordt gewerkt. De smid is aan het werk. Spannend om het trappetje af te dalen naar het binnenste van de Baggermolen.

Vrijdag 21 juli: Het museum is open. De machines draaien op stoom. Wat is het moeilijkste van het opstoken van zo’n klein stoommachientje??

Zaterdag 22 juli: Het museum is open.  De machines draaien op stoom. Een ijsje op het terras van het Stoomtheater eten. Heerlijk.

Zondag 23 juli: Het museum is open. De machines draaien op stoom. De smid is aan het werk. Die grote glimmende ballen blijven maar ronddraaien. Waarom doen ze dat?

Maandag 24 juli is het Museum open. De machines draaien op stoom!

Het Museum is de hele vakantieperiode tot en met 10 september open. We draaien iedere dag op stoom; ook op de maandagen!