Weekagenda maandag 18 sep t/m zondag 24 sep

Maandag 18 september: Het museum is gesloten.

Dinsdag 19 september: Het museum is open.

Hoeveel PK is onze Backer en Rueb?

Woensdag 20 september: Het museum is open.

Heeft u een familiefeest? Onze Horecamedewerkers vertellen u over alle mogelijkheden in ons Museum.

Donderdag 21 september: Het museum is open. Op de baggermolen wordt gewerkt. De smid is aan het werk. Een aantal van onze machines kan ook op perslucht draaien. Werkt prima!!

Vrijdag 22 september: Het museum is open.

De boor bij Koos blijft maar draaien. Hoe zet je hem stop?

Zaterdag 23 september: Het museum is open.

Baggeren, stenen breken, hijsen, walsen, zagen en nog meer doen we op het Buitenterrein op 23 en 24 september. Natuurlijk draait in het Hoofdgebouw ook alles op stoom.

Dit weekend tonen verzamelaars van Stoommachinemodellen hun fraaiste machines.

Zondag 24 september: Het museum is open.

Dit weekend tonen verzamelaars van Stoommachinemodellen hun fraaiste machines.

Maandag 25 september:  Het Museum is vandaag gesloten.

VOORUITBLIK:

Herfstvakantie van zaterdag 14 oktober t/m zondag 29 oktober: alle machines draaien op stoom. Ook op de maandagen. Na 29/10 is het Museum nog een week open, maar niet op maandag de 30ste oktober.

Lichtjesavond op zaterdag 4 november. Alles, binnen en buiten, draait tot ’s avonds 10 uur op stoom. Het Museum is ’s avonds sprookjesachtig verlicht. Na deze datum is het Museum gesloten tot medio februari 2018. Alleen op afspraak en na overleg  is het Museum te bezoeken.

MAAR; dinsdag 26 december, Tweede Kerstdag, tot en met zaterdag 30 december is het Museum open. Alle machines in het Hoofdgebouw draaien op stoom. Lekker warm, terwijl buiten de gure winterwind om de schoorsteen loeit.