LICHTJESAVOND 4 NOVEMBER

Entertainment bij Stoommachinemuseum

Zaterdag 4 november sluit het Stoommachinemuseum het stoomseizoen op de Lichtjesavond met een spectaculaire Vuurshow, uitgevoerd door de vuurartiesten van Stageheat. Een show met adembenemende tricks, zoals vuurspuwers, die metershoge vlammen blazen, vuurwaaiers, spannende muziek en choreografie, kortom een spektakel, waar u vol verbazing en bewondering naar zult kijken. Klik op Stageheat

Op Lichtjesavond is het museum sprookjesachtig verlicht, vanaf de dijk is het museum al van verre te zien. Voor de muzikale omlijsting zorgt het ensemble Heksenketel. De groep bestaat uit 8 muzikanten, die een leuk repertoire spelen van pop, country en folk. Het eerste life optreden is rond 19.30 u.

De vuurshow start om 20.30 u. op het buitenterrein voor de baggermolen. Bij slecht weer is er een alternatief optreden in het museum. Na de spetterende vuurshow en op de vrolijke klanken van ensemble Heksenketel sluiten we het stoomseizoen 2017. In de Kerstvakantie gaan we tijdelijk weer open en is het museum onder stoom. Half februari 2018 start het nieuwe stoomseizoen met weer vele leuke en speciale evenementen.