Met de Blitse Bus naar het Museum en Mecano op 5 en 6 augustus.

Met een prachtige gele Cabriobus kunt u deze zomer van evenement naar evenement rijden. En mocht het eens regenen? Dan rijdt een “droge” bus uit het Busmuseum u rond. U kunt het Stoommachinemuseum , kasteel Radboud, het Bakkerijmuseum en de Bijenstal bezoeken . Ook deze Bussen kunnen hun ronden maken door de inzet van vrijwilligers.

Meccanomodellen                                                                                                                                                             Tijdens het Meccano-weekend op 5 en 6 augustus a.s. showen leden van het Meccano Gilde een groot aantal modellen in het museum.  Een echte blikvanger is de metershoge bewegende kraan. De leden laten graag zien hoe leuk techniek kan zijn.  Ouderen kunnen zich verwonderen over de mogelijkheden van  dit oude metalen speelgoed met de kenmerkende kleuren rood en groen. In een speciaal ingerichte speelhoek, kunnen jongens en meisjes met Meccano hun fantasie uitleven en zelf ontdekken wat voor spannends je met dit technisch speelgoed allemaal kan bouwen.