Onderhoudswerkzaamheden!

Het Museum mag dan gesloten zijn, de medewerkers komen 4 dagen in de week naar het Museum om aan de machines onderhoud te plegen. Iedere dag een andere ploeg. De Voedingspomp van Ketel 4 ligt helemaal uit elkaar. De stoomleidingen worden weer mooi wit geschilderd. Buiten moeten de machines ook onderhouden worden. De appendages moeten er afgehaald worden om te worden nagekeken. En dan moeten ze er ook weer aan.

Nog meer modellen op de ballustrade worden op de Persluchtinstallatie aangesloten, zodat de bezoekers ze kunnen laten draaaien. En op kantoor gaan de werkzaamheden ook door: voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

U ziet het activiteit genoeg. In de Kerstperiode kunt u zelf komen kijken of het onderhoud al vordert. En natuurlijk kunnen alle machines dan weer op stoom draaien. Zie de Agenda hiernaast!!