Vacature Museummedewerker, Stoomsloepenweekend op 26 en 27 augustus. Meccanoweekend grandioos!!

Het Museum zoekt een medewerker die – net als alle andere medewerkers – gek is van STOOM. Vaak gezellig samen stoom afblazen en altijd onder druk om het Museum onder Stoom te houden!

Meer weten­? Klik op de Link in de Bovenbalk: WERKEN BIJ ONS? We zien u graag komen!

Op 26 en 27 augustus laten sloepbouwers en eigenaren hun mooiste vaartuigen zien in de wateren achter het Stoommachinemuseum. Natuurlijk mogen de bezoekers van het Museum een stukje meevaren.

Tijdens het Meccanoweekend kwamen heel veel bezoekers naar het Museum. Niet alleen genieten van stoom maar ook vol bewondering voor dat oude technische speelgoed. De foto’s spreken voor zich.