Vacature Museummedewerker, zeilen naar het Museum en kom je 5 en 6 augustus spelen met Meccano?

Het Museum zoekt een medewerker die – net als alle andere medewerkers – gek is van STOOM. Vaak gezellig samen stoom  afblazen en altijd onder druk om het Museum onder Stoom te houden!

Meer weten­? Klik op de Link in de Bovenbalk: WERKEN BIJ ONS? We zien u graag komen!

Jonge zeilers uit meer dan 70 landen zeilden Regattawedstrijden in de wateren vóór ons Museum. En veel ervan bezochten met hun familie het Museum en leerden waarom we in Nederland altijd moeten pompen.

Trouwens heeft U al eens met uw zeiljacht in onze Stoomhaven gelegen en aan de andere kant van de dijk ons Museum bezocht?

Meccanomodellen

Tijdens het Meccano-weekend op 5 en 6 augustus a.s. showen leden van het Meccano Gilde een groot aantal modellen in het museum.  Een echte blikvanger is de metershoge bewegende kraan. De leden laten graag zien hoe leuk techniek kan zijn.  Ouderen kunnen zich verwonderen over de mogelijkheden van  dit oude metalen speelgoed met de kenmerkende kleuren rood en groen. In een speciaal ingerichte speelhoek, kunnen jongens en meisjes met Meccano hun fantasie uitleven en zelf ontdekken wat voor spannends je met dit technisch speelgoed allemaal kan bouwen.