Stoomfestival groot succes!

Bijna 500 mensen bezochten het weekend van 25/26 juni  het Museum. En niet alleen  de machines in het oude Gemaal, ook de machines die op ons buitenterrein staan hadden alle belangstelling. De wals rolde piepend en knarsend over de stenen. De Baggermolen heeft kreunend een diepe geul onder zich gebaggerd. De Stoomhijskraan heeft dikke boomstammen naar de Raamzaag gehesen. Onze harde werkers hebben de stammen vastgesnoerd en daarna hebben de 7 zagen gezaagd; dikke planken, die u kunt kopen!

En er was  ook een familie-uitje. Zo´n veertig mensen kwamen in het Museum rondkijken en hebben daarna in ons Stoomtheater geluncht. Onze Horecamedewerkers hebben zich uitgesloofd en als onze gasten dan vertrekken en allemaal stuk voor stuk vertellen dat het zo leuk was, dat ze van jong tot oud wat geleerd hebben, dat de lunch zo perfect was! Wel, dan hebben wij als vrijwilligers ook een mooie dag gehad.