Vacature Museummedewerker, 10.000ste Bezoeker en Stoomsloepen varen op 26 en 27 augustus. Vaar je mee?

Het Museum zoekt een medewerker die – net als alle andere medewerkers – gek is van STOOM. Vaak gezellig samen stoom afblazen en altijd onder druk om het Museum onder Stoom te houden!

Meer weten­? Klik op de Link in de Bovenbalk: WERKEN BIJ ONS? We zien u graag komen!

De heer van den Top uit Ede is deze week de 10.000ste bezoeker van het Museum. Op dit moment hebben we al 1500 bezoekers meer dan vorig jaar. Daar zijn alle vrijwilligers van het Museum blij mee: “Zo kan de schoorsteen blijven roken”.

Op 26 en 27 augustus laten sloepbouwers en eigenaren hun mooiste vaartuigen zien in de wateren achter het Stoommachinemuseum. Natuurlijk mogen de bezoekers van het Museum een stukje meevaren. Ook de andere machines op het buitenterrein draaien. In het hoofdgebouw werken de machines natuurlijk ook op stoom.