Kleurwedstrijd (kids tot en met 9 jaar)

We blijven tot 2 maart gesloten, maar we roepen de hulp in van kinderen (tot en met 9 jaar) om tijdens de Krokusvakantie de afbeelding bij dit bericht op te vrolijken. Hebben jullie inspiratie opgedaan tijdens het schaatsen, zijn jullie goed in het kiezen van mooie kleuren? Print de tekening dan uit (klik hier), kleur deze zo mooi mogelijk in en stuur deze op in een gefrankeerde envelop of scan de tekening en stuur deze per mail naar het museum. Het (mail)adres staat links onderaan in de zwarte balk.

Schrijf je naam en je leeftijd in de e-mail (en je adres als je de tekening per post opstuurt) zodat we contact met je kunnen opnemen als je gewonnen hebt. Onder de inzenders verloten we namelijk een prijsje. Wat dat is blijft nog even een verrassing.

Je kunt de tekening insturen tot 2 maart. Dan hopen we dat de lente inmiddels is aangebroken en het museum weer open mag. Voor de wat oudere kinderen heeft een van onze museumdocenten leuke proefjes gemaakt om thuis zelf te doen. Ga daarvoor naar de pagina Thuis & Onderwijs.

 

Deel met je vrienden of praat mee!