Winterstoom tijdens Kerstvakantie geannuleerd

Helaas blijven als gevolg van de 18 december jl. afgekondigde coronamaatregelen ook de deuren van het Nederlands Stoommachinemuseum gedurende de kerstvakantie gesloten. Winterstoom 2021 gaat dus tot grote teleurstelling van de medewerkers en bezoekers die reeds een kaartje gereserveerd hadden niet door. Toch alvast kennismaken? Ga naar de pagina NSM Virtueel en struin door het museum en de baggermolen of doe met de kids de kindertour!

Blijf gezond!  

Ondanks deze anticlimax van een jaar waarin we na de heropening eigenlijk hartstikke goed gedraaid hebben wensen wij iedereen die het Stoommachinemuseum een warm hart toedraagt, ons in het verleden al wel eens bezocht of van plan is dat in de nabije toekomst te doen, fijne feestdagen. Houd moed, blijf gezond, eet niet te veel maar houd wat ruimte voor cultuur. In 2022 valt er daarvan heel veel in te halen. Ook in het Nederlands Stoommachinemuseum!

Tot ziens!

Na de kerstvakantie zou het museum sowieso een maand gesloten blijven in verband met onderhoud aan de stoommachines. Onze medewerkers ontvangen u graag weer in de voorjaarsvakantie van 19 februari tot en met 6 maart. Dan is het museum ook weer Onder Stoom! Graag tot dan of bij één van onze andere evenementen of gewoon op een rustige openingsdag zonder stoom. Op deze website vindt u steeds het actuele programma. Tot ziens!

 

Deel met je vrienden of praat mee!