WE ZIJN VANAF 2 JUNI OPEN!

Lees op deze pagina over de aangepaste openingstijden en kaartverkoop i.v.m. het coronavirus.

De veiligheid van bezoekers en medewerkers staat voorop. Daarom dient elke bezoeker voorafgaand aan het museumbezoek online een datum en starttijd te reserveren en gelden aangepaste openingstijden.

openingstijden

Vanaf 2 juni: dinsdag t/m zondag van 12 tot 17 uur.

tickets met starttijd zijn verplicht

Conform de richtlijnen van de Rijksoverheid en met het oog op een goede spreiding van het publiek over de dag heeft u vanaf 2 juni alleen toegang tot ons museum met een online entreekaart voorzien van een starttijd voor het museumbezoek. Ook Museumkaarthouders en Vrienden van het Stoommachinemuseum dienen vooraf een starttijd te reserveren. Dit kan in de loop van 2 juni 2020 via deze link.

entreeprijzen 

(er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht)

Volwassenen                            € 8,50

Kinderen (5-12 jaar)              € 5,00

Museumkaarthouders           gratis

Het bezoekerscentrum en (bij goed weer) het terras zijn open, maar alleen toegankelijk met een reservering en een ticket van het museum. Kluisjes zijn buiten gebruik.

groepen

Conform de richtlijnen van de Rijksoverheid kunnen wij tot nader order geen groepen ontvangen, tenzij het personen uit één huishouden betreft. Onder een huishouden wordt verstaan: mensen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten.

heeft u vragen?

Informeer via info@stoommachinemuseum.nl  of bel 0227 – 544732.

Komt u met de auto?

U kunt bij ons gratis parkeren. Ons museum beschikt over een groot parkeerterrein, met parkeerplaatsen voor gehandicapten.

Komt u met de fiets?

Naast ons museum is een ruime plek om fietsen te stallen en elektrische fietsen gratis op te laden.

Komt u met de boot?

Meer aan bij een van onze aanlegsteigers. Waterrecreanten varen vanuit de binnenstad van Medemblik in een oogwenk via de Groote Vliet naar onze ‘Museumhaven’ aan de Kleine Vliet. Aan de IJsselmeerzijde bevindt zich de ‘Stoomhaven’, aan de andere kant van de dijk staat ons museum.

Komt u met de bus?

Check vooraf de website van Connexxion in verband met de aangepaste dienstregeling en de voorzorgsmaatregelen in verband met corona (www.connexxion.nl).