online tickets bestellen
Foto Kenneth Stamp

OPENINGSTIJDEN en ENTREEPRIJZEN

 

Geopend 

Voor actuele informatie: zie de rechterkolom.

Entreeprijzen 

Volwassenen  en jongeren vanaf 13        € 9,00

Kinderen (5-12 jaar)                                  € 6,00

Museumkaarthouders                               gratis

Online reserveren is mogelijk. Bij online reserveren worden geen reserveringskosten in rekening gebracht.

Komt u met de auto?

U kunt bij ons gratis parkeren. Ons museum beschikt over een groot parkeerterrein, met parkeerplaatsen voor gehandicapten.

Komt u met de fiets?

Op het museumterrein is een ruime plek om fietsen te stallen. Er zijn oplaadpunten beschikbaar om elektrische fietsen gratis op te laden.

Komt u met de boot?

Meer aan bij een van onze aanlegsteigers. Waterrecreanten varen vanuit de binnenstad van Medemblik in een oogwenk via de Groote Vliet naar onze ‘Museumhaven’ aan de Kleine Vliet. Aan de IJsselmeerzijde bevindt zich de ‘Stoomhaven’, aan de andere kant van de dijk staat ons museum.

Komt u met de bus?

Check vooraf de website van Connexxion in verband met de aangepaste dienstregeling en de voorzorgsmaatregelen in verband met corona (www.connexxion.nl).

Komt u met de pendeldienst Citytours?

Informatie over deze gratis pendeldienst in de maanden augustus, september en oktober 2022 is hier te vinden op onze homepage.

Komt u te voet? 

Vanaf  het busstation Medemblik, het station van de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik of de aanlegplaats van de veerboot Enkhuizen-Medemblik loopt u in circa 25 minuten naar het Nederlands Stoommachinemuseum.

Komt u met de hond? 

Uw honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd (foto Kenneth Stamp).