De 20.000e Bezoeker!

Hoera! De 20.000e bezoeker van het Stoommachinemuseum is een feit! Niet eerder in de geschiedenis van het Stoommachinemuseum werd dit aantal bezoekers in één jaar bereikt. Kort na 10.00 uur reed Hans Nieman uit Warmenhuizen nog nietsvermoedend het museumterrein op. Terwijl hij samen met zijn vier kleinzoons Rens, Noah, Mats en Sem de opbouw van de spoorlijn voor de stoomlocomotief Romulus gadesloeg, werd hij tot zijn grote verrassing plotseling toegesproken door directeur Harry de Bles en verwelkomd als 20.000e bezoeker. Gehuldigd met bloemen voor oma (die thuis gebleven was) en een fles Medemblikker likeur maakte hij vervolgens met de jongens de maiden voyage van het stoomtreintje op het terrein van het Stoommachinemuseum. Uiteraard werden de entree en speurtochten vervolgens gratis aangeboden.