Vrijwilligersmarkt

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november nam het Nederlands Stoommachinemuseum deel aan de Vrijwilligersmarkt van Vrijwilligerspunt Westfriesland, Hier stonden de marktkramen van ruim 30 organisaties uit West-Friesland waar vrijwilligers informatie konden vergaren over de aard van het vrijwilligerswerk bij deze organisaties. De markt was informatief en inspirerend voor de bezoekers en goed georganiseerd door Vrijwilligerspunt Westfriesland. Twee vrijwilligers aan het woord over het werken bij het Nederlands Stoommachinemuseum in een artikel op de website NH Nieuws.

We nodigen de vrijwilligers die zich bij de marktkraam van het stoommachinemuseum lieten informeren van harte uit om binnenkort eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Neem daarvoor contact op met Henk Olbers (officemanager@stoommachinemuseum.nl).