Ontdek het Stoommachine Museum in Medemblik! Bekijk fascinerende stoommachines en leer over de industriƫle geschiedenis. Het museum is geopend volgens de aangegeven openingstijden.

Reguliere openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 10.00 - 17.00

Aangepaste openingstijden

Route en parkeren

Het Stoommachinemuseum is goed bereikbaar per auto en beschikt over een gratis eigen parkeerterrein. De buurtbus stopt voor de deur. De ligging aan de wandel- fiets- en sloepennetwerken maakt dat het museum ook goed bereikbaar is voor wandelaars, fietsers en waterrecreanten.

Meer

Tickets en prijzen

Heb je een Museumkaart, ICOM-kaart of ben je lid van de Vereniging Stoomvrienden? Dan is de toegang gratis. We rekenen geen toeslagen tijdens Stoomdagen en andere evenementen. Voor rondvaarten hanteren we aparte tarieven maar we bieden deze wel tegen een aantrekkelijk arrangementstarief aan.

Meer

Contact

Wanneer zijn de volgende stoomdagen? Kan ik met een schoolklas langskomen? Ik wil mijn medewerkers graag verrassen met een exclusief museumbezoek buiten de reguliere openingstijden, kan dat bij jullie? Stel gerust je vraag . Wij doen ons best je snel te antwoorden.

Meer