Welkom bij het Stoommuseum! Een fascinerende reis door de geschiedenis van stoomkracht en industrie. Toegangstickets voor het Stoommuseum zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de balie. Er is altijd voldoende ruimte beschikbaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over beschikbaarheid.

Entreeprijzen 

Volw. en jong. v.a. 13 jaar: € 9,00
Kinderen 5-12 jaar: € 6,00
Museumkaarthouders: Gratis

Plan je bezoek

Route en parkeren

Het Stoommachinemuseum is goed bereikbaar per auto en beschikt over een gratis eigen parkeerterrein. De buurtbus stopt voor de deur. De ligging aan de wandel- fiets- en sloepennetwerken maakt dat het museum ook goed bereikbaar is voor wandelaars, fietsers en waterrecreanten.

Meer

Openingstijden

Het Stoommachinemuseum is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur (kassa sluit om 16.15 uur, de keuken om 16.30 uur). Van begin november tot medio februari is het museum gesloten, met uitzondering van de kerstvakantie.

Meer

Contact

Wanneer zijn de volgende stoomdagen? Kan ik met een schoolklas langskomen? Ik wil mijn medewerkers graag verrassen met een exclusief museumbezoek buiten de reguliere openingstijden, kan dat bij jullie? Stel gerust je vraag . Wij doen ons best je snel te antwoorden.

Meer