Voor bedrijven en grote groepen

Tickets & prijzen
Bedrijfsfeest familiefeest in Stoommachinemuseum

Foto: Frank van Beek

Een unieke setting

Het hele jaar door weten bedrijven en overheden ons te vinden voor een besloten vergadering of feestelijke bijeenkomst. We faciliteren tot tevredenheid vergaderingen, workshops en bedrijfsborrels- en diners tot circa 200 personen.

Het museum biedt niet alleen een unieke setting, maar ook diverse arrangementen en mogelijkheden om aan te passen aan de wensen van uw bedrijf. Van rondleidingen en interactieve workshops tot teambuildingactiviteiten in de prachtige museumtuin, er is voor elk wat wils. Combineer het met een cateringservice voor een complete ervaring.

Het Stoommachine Museum creëert een inspirerende omgeving waar teambuilding, educatie en plezier samenkomen, en waar uw bedrijfsevenement een gedenkwaardig succes wordt.

Groepen en Zaalhuur

We stellen het op prijs als je een bezoek met een grote groep, bedrijf of schoolklas vooraf meldt of reserveert. Op die manier is er ruimte voor iedereen en kunnen wij er voor zorgen dat er voldoende medewerkers zijn om iedereen gastvrij te ontvangen en begeleiden.

Meer

Feesten en Partijen

Het museum is een ideale locatie voor een origineel familiefeestje. We ontvangen jou en je gasten met een lekkere kop vers gezette koffie met taart en/of een lunch met aansluitend een rondleiding door het museum. Misschien zelfs gevolgd door een vaartocht en afgesloten met een borrel of diner. We draaien onze handen niet om voor een uitdagend programma op maat.

Meer

Scholen

Is de klas bezig met het tijdvak Burgers en Stoommachines en de Industriële Revolutie. Geef de les eens een bijzondere verdieping en kom langs in het Nederlands Stoommachinemuseum. Of zoeken jullie een leuke bestemming voor een schoolexcursie of schoolreisje? Neem contact op voor een leuk en leerzaam programma.

Meer