Tickets & prijzen
Bedrijfsfeest familiefeest in Stoommachinemuseum

Foto: Frank van Beek

Iets te vieren? Doe het in een unieke setting

Vooral voor het vieren van kleinschalige familiefeesten weten Westfriezen de weg naar het Stoommachinemuseum te vinden. Hoe leuk is het om na een feestelijke koffietafel rondgeleid te worden door het monumentale stoomgemaal aan de Westfriese Omringdijk? Wellicht zelfs in combinatie met een vaartocht met de Koggevaarder? En aansluitend een drankje binnen in het stoomcafé of bij lekker weer in de avondzon?  

Het Stoommachinemuseum beschikt over meerdere ruimten waar jij met je gezelschap ontvangen kan worden. Natuurlijk staan er enthousiaste rondleiders klaar om te vertellen over het stoomgemaal zelf, de stoomrevolutie en de werking van de afzonderlijke stoommachines.

Wist je overigens dat het museum een erkende trouwlocatie is? Veel bruidsparen gingen jullie al voor!

Groepen en Zaalhuur

We stellen het op prijs als je een bezoek met een grote groep, bedrijf of schoolklas vooraf meldt of reserveert. Op die manier is er ruimte voor iedereen en kunnen wij er voor zorgen dat er voldoende medewerkers zijn om iedereen gastvrij te ontvangen en begeleiden.

Meer

Bedrijven

Tijd voor teambuilding? Behoefte aan een besloten vergaderruimte of gewoon een feestelijke bijeenkomst met je medewerkers? Neem contact op voor een arrangement op maat. Je museumbezoek is uit te breiden met een koffietafel, lunch, borrel, diner en zelfs een vaartocht door de polder. Hoe origineel is dat!

Meer

Scholen

Is de klas bezig met het tijdvak Burgers en Stoommachines en de Industriële Revolutie. Geef de les eens een bijzondere verdieping en kom langs in het Nederlands Stoommachinemuseum. Of zoeken jullie een leuke bestemming voor een schoolexcursie of schoolreisje? Neem contact op voor een leuk en leerzaam programma.

Meer